Hoe het begon…

Reeds vele jaren geleden opende Hugo Thibaut een kapsalon in de Driekoningenstraat te Sint-Niklaas. Eerst onder de naam "Coiffure Hugo", maar toen dochter Sabine haar vader kwam versterken in het kapsalon veranderde de naam in "De Knapmakers". Reeds van bij de opstart van het salon stond de klant centraal. Het duurde dan ook niet lang of het klantenbestand groeide in snelvaart aan.

Na een aantal verbouwingen in het kapsalon verhuisde De Knapmakers in 1989 naar de overkant van de straat in een ruimer pand. Het was de ideale gelegenheid om niet enkel het interieur te vernieuwen, maar ook de klantenservice werd nog verder doorgedreven. Zo kunnen klanten die even moeten wachten bijvoorbeeld gratis het draadloze internet gebruiken.

Steeds verder gaan

Maar Sabine wilde met het nieuwe pand nog een stap verder gaan: een bezoek aan het kapsalon moest een ontspannende ervaring worden! Zo werd de plaats waar de wasbakken staan volledig ingericht met het oog op relaxatie. Deze zone werd afgeschermd van de rest van het salon, en de klant kan er zelf een diagnose van zijn hoofdhuid laten nemen. Een gezonde hoofdhuid is immers belangrijk om tot een mooi kapsel te komen.

Sabine en haar team volgen heel regelmatig bijscholing en bijkomende opleidingen. De kapperswereld staat niet stil en uiteraard willen we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends. Met deze website willen we ook ons klanten op de hoogte houden van nieuwigheden, u zal onder de rubriek "nieuws" regelmatig updates kunnen raadplegen.

Sabine en haar team kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen bij kapsalon De Knapmakers
Team De Knapmakers - Kappers in Sint-Niklaas